Contact

Creëer een thuis voor uw huisdier!

Kleine kooien

Net als mensen willen ook dieren vertoeven in een aangename omgeving met een verrijking van de levenskwaliteit. Voor een hamsterkooi of andere kooien voor kleine dieren biedt Pesci’s Pet Supplies uit Zemst een breed gamma van hoge kwaliteit.

Op die manier krijgt uw geliefde huisdier een perfecte en aangepaste woning en zal het zich helemaal thuisvoelen. Het assortiment kooien voor kleine dieren is bijzonder uitgebreid. Een kleine bloemlezing:

  • Rody
  • Hamsterkooien
  • Kooi voor kleine dieren
  • Schildpaddenbak

Transportkooi

Naast een vaste kooi is het soms ook handig om over een transportkooi te beschikken. U wilt uw geliefde dier soms ook graag meenemen op reis. Pesci’s Pet Supplies beschikt over verschillende kooien in kunststof voor kleine dieren. Deze kooien hebben een bijzondere sterkte en zijn stapelbaar voor transport.

Contact

Uw eigen geluk zit ook in het geluk van uw huisdier! U wilt de allerbeste omstandigheden creëren met een prachtige en ruime kooi. Op de online shop van Pesci’s Pet Supplies vindt u een uitgebreid assortiment kooien in alle groottes die perfect past bij uw huisdier. Klik snel door.

Contacteer ons!
015 70 11 82015 70 11 82